2011. április 8., péntek

Üss le te is egy zombit, avagy a Zombie Lane jótékony hatásai

  Mint tudjuk, az élet nehéz. A fizikai munka mégnehezebb...Mindenki szánt, vet, arat, kapál...az interneten. Én is belevetettem magam a kertépítés szépségeibe, állattartás, földművelés, szépen megtermett almafák, és megrohadt tökök a kertben. Nincs is ennél szebb.
De az évek múltával az ember azt érzi, valami hiányzik. El-elhanyagolja a kertjét, nem vesz többé dekorációt, nem vált át a karácsonyi háttérre, aztán vissza se a tavaszi zöldre. A tökök megrohadnak, az állatokkal nem történik semmi, a szomszédok azért továbbra is próbálkoznak, amíg az ember le nem tiltja a játékot, mert unja. Hova a régi tűz? A hév, amellyel belevetettük magunkat a gazdaságba? Elszállt...
És ekkor, mint apró szikra szürke életünkben, megjelenik a Zombie Lane. Eleinte idegenkedtem a gondolattól, nem igazán vagyok zombis típus, de itt a tavasz, mégicsak hiányzik a fizikai munka, a jó termőföld illata. És mi lehet annál jobb, mint a romok közül kiépíteni a saját birodalmadat, virágokkal, kiskerttel, házikóval, almafákkal és rohadó tökökkel. Javítgatod a kerítésedet, egyre kintebb és kintebb rakod, igaz, előtte kószál pár zombi, és ütlegelik is, de a fizikai munka jótékony hatásain kívül a feszültebb napokon is segít, ha ki-kimész a kerítésen kívül, és a lapátoddal jól fejbevágsz egyet, s az nyomban eltűnik. Hogy ne legyen túl unalmas a kalapálás, mindig mást üthetsz le, ahogy tetszik...van eladó-zombi, pincérnő-zombi, tűzoltó, vízvezetékszerelő, és még sorolhatnám. Boldogan lapátolhatod őket, míg egyik nap arra nem ébredsz, hogy rést hagytál a kerítéseden, és legalább 5-6 zombi tropára taposta a kukoricádat. A másik 5-6 meg épp téged ütlegel nagy lelkesedéssel. De nincs vész, gyorsan bedobsz egy kis fánkot, vagy sültkrumplit kólával, máris megjött az energia, és csihi-puhi, kezdetét veszi a feszültséglevezetés.
Ha kezdene unalmassá válni, a küldetések során észreveszed, hogy egy-két szemtelenebbje vissza is üt...igen...ők a normál zombik, aztán az erősek, és a szupererősek...és akkor megveszed a fegyvereidet, kikevergeted a molotov koktéljaidat, megkeresed a házastársad, aztán a kutyád...a fejlődés nem állhat meg.
  Túl sok stressz ér a munkahelyeden, vagy nincs is munkád? Feszültség van a családban, nem sikerült a fogyókúra, beszólt a szomszéd, nem alszik a gyerek, a kiborulás szélén állsz?
Van megoldás!!!
ZOMBIE LANE!

Nincsenek megjegyzések: