2007. december 14., péntek

Szomszédgyerek vs. Mi



Szomszédgyerek: Az angol társadalom azon rétegébe tartozik, akik miatt szükség van ennyi bevándorlóra, hogy ne menjen csődbe Nagy-Britannia gazdasága. Azért dolgozok, hogy ö se halljon éhen, és ebből ő egész jól megél, ha ennyi füvet tud a segélyéből szívni. A gond az, hogy DJ-nek képzeli magát, és úgy érzi esténként tud kibontakozni.

Mi: Szittya magyarok...akik néha hajnal 4-kor kelnek, és nem szeretnek éjfélkor arra ébredni, hogy a monoton ritmustól mindjárt kiszakad a fal.

A harc: Eszközei kegyetlenek. Többféle variáció volt, eddig még az 1-es fokozaton nem léptünk túl. Az elsödleges fegyver a tisztaságszeretetünkkel van szoros összefüggésben. Hozzávalók: porszívó a megfelelő időzítéssel.

Egész hatásos reggel a megfelelő falnak támasztva bekapcsolva hagyni, de Ákos továbbfejlesztette ezt, mivel mögötte hatalmas történelmi tudás van, a különböző kínzási módszerek ismeretével.

Tehát a porszívó-dolog lényege, hogy mikor az áldozat a mélyálomból hajnali 9 órakor az éktelen magas visító hangra riad fel, és mire magához tér, hogy kikeljen az ágyból falat verni, kikapcsoljuk. Ezután meg kell várni, amíg a szomszédgyerek visszaalszik megnyugodva, hogy csend és béke veszi körül, és nem hasad szét a feje a másnaposságtól, a porszívó újra felvisít. Ezt többször egymás után kell ismételgetni, amig végleg fel nem kell a hosszas szenvedés és reményvesztés után.

A további haditervek még kidolgozás alatt...

Nincsenek megjegyzések: